Friday, 24-05-17, 08:00:05
//mad4hiphop.ucoz.com
Home Inregistreaza-teAutentificare
Bine ai venit, Guest| RSS
[Mesaje noi · Utilizatori · Regulament · Cauta · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Assault Crew Forum » Hip Hop Universe » Hip Hop in MD & RO » creTzu:"Muzica are calitatea de a se promova singura part2
creTzu:"Muzica are calitatea de a se promova singura part2
Poetul_PerversData: Tuesday, 08-06-24, 22:51:40 | Mesaj # 1
Gasca: Guardian
Mesaje: 179
Respect:
8  ±
Ban:  ±
Statut: Matol
1.Este “Ceilalti” cea mai de succes trupa hip hop din Suceava?

cretzu:Probabil cea mai de succes trupa din Suceava a fost Jargon. Care prin 98 a scos o piesa "Ridic paharul pentru Suceava", piesa care a dat titlul unei compilatii din aia in stilul specific romanesc, un fel de bere cu iaurt si harbuz, hiphopodanceristica. Nu ma intereseaza niciodata chestii de genu "cea mai…" , "cel mai…", ma intereseaza ca oamenii sa ne asculte, si cand o fac sa nu o arda gen "ce-i cu astia?".

2.Ai o viziune pentru viitorul carierei tale in muzica? Ce teluri mai trebuie sa atingi ca sa fii multumit spiritual?

cretzu:Cariera cred ca e mult spus. Iubesc muzica asta, de fapt iubesc muzica. O sa fiu multumit in momentul cand o sa ascult un album Ceilalti sau creTzu si n-o sa am nimic de reprosat. Pana atunci ma straduiesc. Spiritual e o cautare continua, probabil asta-i si ideea, nu cred ca exista un final.

3. Cum ati fost primiti la concertele din celelalte zone ale tarii?

cretzu:Destul de timorat. Mai bine a fost prin imprejurimi unde oamenii ne stiau. Stii cum e la hiphop toti o ard cunoscatori mai mult decat la fotbal chiar. Oamenii inca n-au inteles cum sa se comporte la concerte, insa nu poti da vina pe ei, cred ca tre sa existe o comuniune intre artist si public si asta se intampla doar daca cel din urma e familiarizat cu tine, sau esti negru smile

4.Ce parere ai despre Barack Obama (candidat la postul de presedinte al Americii)?

cretzu:Poate sunt ignorant, dar nu-mi pasa absolut deloc. Cred ca jocurile sunt facute indiferent de cine e presedinte. Faptul ca e negru nu-l face cu nimic special, dar a ajuns normalitatea sa fie luata ca un fapt deosebit. E efectul invers. Multi ani negrii au fost marginalizati, tratati rasist si acum se trece in extrema cealalta cand se face din a fi negru o calitate. Prefer sa vad total impartial si sa nu-mi dau cu parerea daca nu am idee.

5.Prin ce metode vei promova EP-ul?

cretzu:Clasicul internet. Dar cum am mai spus, daca ce spun eu e de calitate sunt sigur ca oamenii o sa fie receptivi. Probabil ca o sa fac si niste cd-uri daca o sa existe doritori. Daca ar exista multi oameni in Romania care sa aiba carduri as face o chestie la modu 50 de mii downloadul albumului, nu mai mult. Sa fie de maxim bun simt. In Suceava chiar nu exista probleme cu promovarea datorita prietenilor si probabil ca o sa "vizitez" si emisiunile de specialitate.

6.Te-ar interesa o colaborare cu un label independent care sa scoata viitoarele albume oficial?

cretzu:Depinde de colaborare. M-ar interesa doar in momentu in care labelul respectiv chiar face ceva pentru mine. A mai trecut putin moda labelurilor, s-au mai potolit copiii. Muzica are calitatea asta de a se promova singura daca este valoroasa. Plus ca eu n-am ars-o niciodata la modul "baieti hai primiti-ma si pe mine sa ma joc cu voi". Respect pentru labelurile care se chinuie, respect pentru oamenii care insista sa inoate impotriva valurilor

7.Ce parere ai despre situatia actuala a industriei muzicale de la noi? (Romania)

cretzu:Simplu, ne meritam cu prisosinta soarta. Nu trebuie sa ne plangem de manele sau muzica proasta, nu noi am gasit-o, ea ne-a gasit pe noi. Este exact "chintesenta" poporului nostru. Nu ma mai mira absolut nimic. Cand ma mai simt revoltat sau bulversat de cate o intamplare "muzicala" scot putin capul pe geam si ma uit la oameni pe strada, la cum sunt imbracati, la cum vorbesc, la cum se comporta. Oricum nu exista o industrie muzicala. Exista niste domnisoare care sa deserveasca ochiul taranului cu probleme acasa, exista niste metrosexuali pentru fetite derutate si partide politice si printre toti nesimtitii astia cativa oameni care nu se impaca cu ideea si forteaza, spera.

8.Cum influenteaza muzica ta persoanele apropiate? Esti privit altfel pentru ca te dedici unei astfel de activitati?

cretzu:Am norocul ca apropiatii mei si-au dat seama ca sunt om. Si-au dat seama ca nu ma schimba cu absolut nimic faptul ca am hobbyul asta. N-am ars-o niciodata cliseic din punctul asta de vedere oricum. Oamenii au idei preconcepute oricum pentru ca e mai usor asa. E mai usor sa iei ce ti se serveste decat sa te informezi.


Poetu nu pur si simplu scrie,el vers de vers il leaga
Cel ce asculta tobele nu vorbele nu o sa ma intzeleaga
AntropicData: Wednesday, 08-06-25, 15:12:41 | Mesaj # 2
Gasca: Soldier
Mesaje: 34
Respect:
3  ±
Ban:  ±
Statut: Matol
Mi-e lene sa citesc fratee..

"Oamenii mari vorbesc despre idei, oamenii mici... despre alti oameni"
unknownData: Wednesday, 08-06-25, 15:13:50 | Mesaj # 3
Gasca: Recrut
Mesaje: 16
Respect:
2  ±
Ban:  ±
Statut: Matol
Antropic, da tu citeste printre randuri.. e mai captivant biggrin
Assault Crew Forum » Hip Hop Universe » Hip Hop in MD & RO » creTzu:"Muzica are calitatea de a se promova singura part2
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 
Assault Crew © 2024
Free website builderuCoz