Friday, 24-05-17, 06:05:18
//mad4hiphop.ucoz.com
Home Inregistreaza-teAutentificare
Bine ai venit, Guest| RSS
[Mesaje noi · Utilizatori · Regulament · Cauta · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Assault Crew Forum » Hip Hop Universe » Hip Hop in MD & RO » 1490 unitati distanta de urmatorul album N.A. (Nimeni Altu`)
1490 unitati distanta de urmatorul album N.A.
Poetul_PerversData: Tuesday, 08-06-24, 22:25:41 | Mesaj # 1
Gasca: Guardian
Mesaje: 179
Respect:
8  ±
Ban:  ±
Statut: Matol
Respect si aprecieri la adresa artistului, pieselor, insa albumul asteapta sa fie cumparat in magazine sau comandat. Doar 400 dintre voi au Nopti prea lungi in original. Respect doar pentru acesti oameni minunati care sustin undergroundul. WWW.SOCIOPATRECORDS.RO. Trimiteti asta mai departe tuturor celor care au albumul in calculator, ipod, odece, stick, poate vor intelege mesajul si urmatorul album N A' va fi lansat mult mai curand, pentru ca fiti siguri ca daca maine s-ar termina unitatile din NPL a doua zi Sociopat Records ar lansa urmatorul album Nimeni Altu' din colectie si fiti siguri ca va rupe norma !

Ce mai asteptati? 1490 de unitati ramase pana la lansarea urmatorului album. Depinde numai de voi cand si toti spun ca ar dori cat mai curand! Trimite asta in lista ta de messenger si zi-le sa trimita mai departe ca si cum vor inchide yahoo messengerul daca nu vor trimite, posteaza asta in toate forumurile posibile, transmite asta tuturor cunoscutilor interesati de muzica acestui artist, scrie asta cu markerul tau negru sau cu sprayul drag pe panourile electorale, da-le spam tuturor celor care au albumul la share, posteaza pe youtube si pe torenti, suna la OTV si zi asta in direct, trimite mailuri si fi sigur ca mai sunt cateva sute de oameni care fac la fel. A inceput!

Implica-te daca te simti implicat in muzica . Respect tuturor celor care iau parte la promovarea acestui mesaj si dragoste celor care miros coperta acestui album!


Poetu nu pur si simplu scrie,el vers de vers il leaga
Cel ce asculta tobele nu vorbele nu o sa ma intzeleaga
Assault Crew Forum » Hip Hop Universe » Hip Hop in MD & RO » 1490 unitati distanta de urmatorul album N.A. (Nimeni Altu`)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 
Assault Crew © 2024
Free website builderuCoz