Friday, 24-05-17, 07:18:37
//mad4hiphop.ucoz.com
Home Inregistreaza-teAutentificare
Bine ai venit, Guest| RSS
[Mesaje noi · Utilizatori · Regulament · Cauta · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Assault Crew Forum » Hip Hop Lifestyle » Carti,jocuri,filme Hip Hop style » Pimp My Ride is back (Season 5 - On MTV)
Pimp My Ride is back
Assault-CrewData: Thursday, 08-02-07, 01:04:18 | Mesaj # 1
Admin
Gasca: Dominator
Mesaje: 79
Respect:
5  ±
Ban:  ±
Statut: Matol
Cele mai mari şi mai strălucitoare jante, cele mai performante plasme, cele mai neobişnuite accesorii, cele mai trăznite idei, toate acestea într-un nou sezon al emisiunii “Pimp My Ride”! Adevărate rable se tranformă la MTV în maşini de lux, întreaga metamorfoză, dar şi reacţiile proprietarilor, fiind prezentate pas cu pas în episoade nou nouţe, aduse direct din SUA!
Joi, 7 februarie, ora 22.30, superstarul Xzibit, specialistul în tuning Mad Mike şi întreaga echipă GAS-Galpin Auto Sports “aranjează” maşinile vechi ale tinerilor dornici de aventură şi de luxul oferit de un bolid personalizat şi cu un super look.
În fiecare joi şi vineri de la ora 22.30, sâmbătă la ora 18.00 şi în reluare duminica la ora 01.00, Xzibit ia maşini din anii ’80 – ’90, precum Cadillac, Toyota Corolla sau Honda Civic, transformându-le în adevărate capodopere tunate.
Sezonul 5 al emisiunii “Pimp My Ride” surprinde amatorii de maşini tari cu miracolele petrecute în atelierul Gas, cu ideile rapper-ului Xzibit, dar şi cu reacţiile celor care-şi găsesc maşinile transformate în adevărate bijuterii pe roţi. Unii râd excesiv, alţii, din contră, se pun pe plâns, dar cei mai mulţi rămân fără cuvinte!
La cererea telespectatorilor, în noul sezon Xzibit va prezenta şi maşinile din ediţiile anterioare, împreună cu poveştile celor care se pot lăuda cu super maşini.


Cash rules everything around me
snakeData: Tuesday, 08-02-12, 17:39:01 | Mesaj # 2
Gasca: Guardian
Mesaje: 45
Respect:
4  ±
Ban:  ±
Statut: Matol
imi place emisiunea

Why Drink and Drive, when we can Smoke and Fly
Assault Crew Forum » Hip Hop Lifestyle » Carti,jocuri,filme Hip Hop style » Pimp My Ride is back (Season 5 - On MTV)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 
Assault Crew © 2024
Free website builderuCoz